ΣΕΙΡΕΣ

μας ενημερώνει ο Σύλλογος

. Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Σειραίων «Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ», με την ευκαιρία των εορτών εύχεται στους απανταχού συμπατριώτες και φίλους του «χρόνια πολλά, χαρούμενες γιορτές και για τον καινούριο χρόνο υγεία, αγάπη,  δύναμη και αισιοδοξία».


. Το Δ.Σ. ενημερώνει και προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες στην ετήσια τακτική Γενική συνέλευση, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του συλλόγου μας στον Άγιο Βασίλειο με τα παρακάτω θέματα:

* Λογοδοσία του απερχόμενου Δ.Σ.
* Οικονομικός απολογισμός.
* Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
* Ανακοινώσεις- Προτάσεις- τοποθετήσεις.
* Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, και 3/μελούς Επιτροπής από μονίμους κατοίκους του χωριού, σύμφωνα με το άρθρο 4  του τροποποιημένου καταστατικού μας.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και πρίν την έναρξη της ψηφοφορίας. Υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέχρι και την προηγούμενη της Γ.Σ. έστω και τηλεφωνικά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.

Σας περιμένουμε όλους να ανανεώσουμε το συμβούλιό μας και να δώσουμε νέα ώθηση στο σύλλογό μας.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα ακολουθήσει φαγητό και διασκέδαση.

για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Δήμητρα Κωνσταντινίδη
Η Γραμματέας Γιώτα Παυλοπούλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ»

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα ο Σύλλογος Σειραίων πραγματοποίησε την τακτική Γενική Συνέλευση του, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017,  στην αίθουσα του συλλόγου στον Άγιο Βασίλειο Σειρών.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την ομόφωνη εκλογή του κ. Γεωργίου Μουγκοπέτρου , ως προέδρου της Γ.Σ. και της κ. Μαρίας Τσιρώνη ως Γραμματέα.

Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς έγινε ο απολογισμός πεπραγμένων από την απερχόμενη πρόεδρο, κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη, η οποία είχε πραγματικά την πρόθεση να είναι απερχόμενη, έκανε απολογισμό της θητείας του συλλόγου από το 2000 που ανέλαβε την προεδρία του, με τα εκάστοτε Διοικητικά συμβούλια. Ενδεικτικά ανέφερε την κατασκευή των δύο γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5χ5 και την κατασκευή της αίθουσας στον Άγιο Βασίλειο και τον εξοπλισμό της για την εξυπηρέτηση πλέον των 150 ατόμων. Την επισκευή με ενέργειες του συλλόγου του Δημοτικού Σχολείου Σειρών, και τον εξοπλισμό της ως αίθουσα εκδηλώσεων. Πολλά ακόμη  μικροέργα και πλήθος εκδηλώσεων. Μετά και τον οικονομικό  απολογισμό από τον πρόεδρο της εξελεκτικής επιτροπής κ. Μουγκοπέτρο, η Γενική Συνέλευση ομόφωνα, πρότεινε και εξέλεξε εκ νέου το απερχόμενο στην πλειοψηφία του Δ.Σ θεωρώντας το ως το πλέον αξιόλογο,  επιτυχημένο και ικανότατο να συνεχίσει το έργο του συλλόγου μας. Στη συνέχεια εξέλεξε 5μελή επιτροπή από μονίμους κατοίκους του χωριού σύμφωνα με το καταστατικό μας,  η οποία θα συνεδριάζει με το Δ.Σ.  και θα αποφασίζουν από κοινού για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, μετά και τη συγκρότησή του σε σώμα στην συνεδρίασή του στις 10-01-2017,έχει ως ακολούθως:

Δήμητρα Κωνσταντινίδη, Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μουγκοπέτρος, Αντιπρόεδρος
Γιώτα Παυλοπούλου, Γ. Γραμματέας
Χριστόφορος Μπίρμπας, Ταμίας
Ντόρα Ζαφειροπούλου, Μέλος
Μαρία Μουγκού, Μέλος
Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, Μέλος


Αναπληρωματικά μέλη

Βασίλης Γεωργακόπουλος
Διονύσιος Μαχαίρας

 
Η πενταμελής επιτροπή

Βασιλική Βασιλακοπούλου –Μαχαίρα
Ευγενία Γεωργοπούλου- Μουγκοπέτρου
Ελευθερία  Πετρογιάννη-Μπέκιου
Αργύρης Ασημακόπουλος
Στέλλα Τσούνη – Σταυροπούλου

Η πρόεδρος ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη και καλωσορίζει τα νέα καθώς και την επιτροπή και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του συλλόγου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Γενικής συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Την πίτα ευλόγησαν ο αρχιερατικός πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μπαμπίλης και ο ιερέας του χωριού μας π. Δημήτριος Γιούτσος.

 Το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα τάμπλετ προσφορά του συλλόγου κέρδισε η κ. Γιώτα Σκαρπέλου.

Ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση μέχρι τις πρωϊνές ώρες με τη μουσική επιμέλεια όπως πάντα του Ανδρέα Μπέκιου.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης με τις προσφορές τους ή τη βοήθειά τους.