Απορρίφθηκε η ένσταση κατά της ΑΕΚ


Την είχε υποβάλλει ο ¨Α.Ο. Δήμος Διακοπτού¨ 

Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων εκπροσώπησε με απόλυτη επιτυχία ο Καλαβρυτινός, δικηγόρος Πατρών Δημήτρης Καράμπελας, στον οποίο εκ μέρους των αθλητών, των μελών και των φίλων της Ομάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες για τις υπηρεσίες που πρόσφερε αφιλοκερδώς και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο δικηγορική του καριέρα.

Η Ομάδα συνεχίζει το έργο της. Κακόβουλες ενέργειες δεν την αγγίζουν. Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αυτό, όταν με τη στήριξη της Καλαβρυτινής κοινωνίας δίνει διέξοδο και ευκαιρίες άθλησης σε πάνω από 150 παιδιά της Πόλης των Καλαβρύτων και του Δήμου μας, κρατώντας τα μακριά από τόσους κινδύνους που παραμονεύουν.

Σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν όλες οι τοποθετήσεις των αθλητών και των μελών του Δ.Σ. στο δείπνο που παρέθεσε – στην Ομάδα Ποδοσφαίρου - στην ταβέρνα του ο Πρόεδρος μας Τάκης Βαρβιτσιώτης. Κοινή διαπίστωση ότι όλοι συμμετέχουμε ερασιτεχνικά και βασικός στόχος είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια και το ¨ευ αγωνίζεσθαι¨, ως στάση ζωής και ως παράδειγμα στα μικρά παιδιά που διαρκώς συρρέουν σε όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.
Ξεκινούν τα τμήματα Μπάσκετ 


Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, η Ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, ξεκινά τη λειτουργία και των τμημάτων Μπάσκετ.

Το προπονητικό έργο και στα δύο τμήματα - ανδρών και Ακαδημία - αναλαμβάνει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Για τη ομάδα Μπάσκετ ανδρών ορίζεται ως ημέρα πρώτης συνάντησης η Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 06:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.

Για την Ακαδημία Μπάσκετ οι εγγραφές θα γίνονται από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 έως Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και στη συνέχεια μετά τον καθορισμό των τμημάτων θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Τηλέφωνο εγγραφών 6981 800274 (Νίκος Ι. Παπαδάτος, υπεύθυνος τμημάτων Μπάσκετ)


Και η φιλοσοφία μας για τη λειτουργία των Ακαδημιών:

Οι εμπλεκόμενοι ενήλικες  γύρω από ένα παιδί που αποφασίζει να ασχοληθεί ή ασχολείται με τον αθλητισμό δεν πρέπει να ξεχνάνε :

  1. Το δικαίωμα να παίζει ως παιδί και όχι ως ενήλικας

  2. Το δικαίωμα να συμμετέχει σε αθλήματα, άσχετα με το επίπεδο της ικανότητας του

  3. Το δικαίωμα να παίρνει μέρος σε επίπεδο αντίστοιχο με το επίπεδο ανάπτυξής του

  4. Το δικαίωμα της ισότιμης ευκαιρίας να αγωνιστεί για την επιτυχία

  5. Το δικαίωμα να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια από όλους τους εμπλεκομένους

  6. Το δικαίωμα να διασκεδάζει με το αθλητισμό


Ο προπονητής οφείλει να δημιουργεί ψυχολογικά θετικό περιβάλλον για τα παιδιά. Η επιρροή του στην προσωπική και κοινωνική εξέλιξη των παιδιών τον υποχρεώνει να δίνει μικρότερη σημασία στη νίκη και μεγαλύτερη στην προσπάθειά τους . Το μπράβο οφείλει  να το λέει για την προσπάθεια του μικρού και όχι για το αποτέλεσμά της.»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

     Ο Πρόεδρος                          Ο Γ. Γραμματέας                     Ο Υπεύθυνος Τμημάτων Μπάσκετ
Τάκης Βαρβιτσιώτης        Λεωνίδας Βασιλόπουλος                   Νίκος Ι. Παπαδάτος